Selçuklu Tıp'ta El Cerrahisi Kuruldu

YÖK Başkanlığı’nın onayıyla Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı bünyesinde “El Cerrahisi” Bilim Dalı kuruldu.
Selçuklu Tıp'ta El Cerrahisi Kuruldu
Kayıt Tarihi: 06.08.2012 11:46 - Son Güncelleme: 10.04.2024 10:05
YAZI
A
  Geçtiğimiz ay alınan kararla Selçuklu Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Zekeriya Tosun, El Cerrahisi Bilim Dalı Başkanlığı’na atandı. Prof. Dr. Tosun, “Konya Sanayi Bölgesi olduğu için el cerrahisi alanında pek çok hastaya hizmet veriyoruz.

Kurulan bu bilim dalı ile Konya’ya çok daha fazla hizmet vereceğiz” dedi. Konya’nın sanayi bölgesi olduğunu ve “El Cerrahisi” alanında pek çok hastanın kendilerine başvurduğunu belirten Selçuklu Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Tosun, “Konya’da el yaralanmaları sık olduğu için bunlara müdahale edecek birimlere ihtiyaç var. Bu kadar sık görülen el yaralanmalarında özel yetişmiş, alanında bilgili, bu konuda istekli bir ekip çalışması çok önemlidir.

Hastanemizde el cerrahisi alanında çok başarılı ameliyatlar gerçekleştiriliyor. Başarılı ameliyatlar sayesinde sadece Konya’dan değil, Türkiye genelinde hastalara hizmet vermekteyiz. Ayrıca el yaralanmalarının yanı sıra doğuştan olan el sakatlıklarının tedavisi de uğraş alanımıza girmektedir” diye konuştu.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler