Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'a Şok!

A Milli Futbol Takımı kadrosunda bulunan futbolcular Ahmetcan Kaplan ve Semih Kılıçsoy, Ümit Milli Takımın aday kadrosuna dahil edildi. Karar özellikle Beşiktaş camiasında şaşkınlıkla karşılandı.
Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'a Şok!
Kayıt Tarihi: 21.03.2024 22:12 - Son Güncelleme: 27.04.2024 05:26
YAZI
A

A Milli Futbol Takımı kadrosunda bulunan futbolcular Ahmetcan Kaplan ve Semih Kılıçsoy, yarın İstanbul'da özel maçta Gürcistan ve 26 Mart Salı günü 2025 Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda İtalya ile mücadele edecek Ümit Milli Takımın aday kadrosuna dahil edildi.

Beşiktaş'tan Tepki

Karar sosyal medyada tepki çekerken taraftarların büyük çoğunluğu "Madem Ümit Milli Takım'a gönderilecekti ne diye A Milli Takım'a çağırılıp böylesi bir kararla oyuncunun moralini bozdular" görüşüyle TFF'ye yüklendi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'dan da açıklama geldi. Uçar, "Ülke futbolunda hiç mi bir şey değişmez? Milli Takımlarda üzülerek söylüyorum ki hocalar değişiyor, yönetimler değişiyor ama mantalite değişmiyor. Tek kelime ile skandal. Morali bozuk bir şekilde kafileden ayrılarak Ümit Milli Takıma geçen oyuncumuza yapılanın mobbing olduğu bir gerçektir. Bu kararı aldıranları kınıyoruz. Türk futboluna genç oyuncu yetiştirmeye ve onlara forma vermeye devam edeceğiz." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler