Trabzon'da Taraftarlar Sahaya Girdi!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından taraftarlar sahaya girdi. Bazı taraftarlar, Fenerbahçeli futbolculara fiziki saldırıda bulundu.
Trabzon'da Taraftarlar Sahaya Girdi!
Kayıt Tarihi: 17.03.2024 22:57 - Son Güncelleme: 26.04.2024 05:12
YAZI
A

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının bitiş düdüğü sonrasında Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip, saha ortasında toplanarak galibiyeti kutlamak istedi.

Kutlama sırasında bordo-mavili taraftar, güvenlik güçlerinin engellemek istemesine rağmen sahaya indi. Bir anda saha içi karışırken Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarlar arasında arbede çıktı. Taraftarların tekme ve yumruk atmasına sarı-lacivertli oyuncular da karşılık verdi.

Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle sarı-lacivertli oyuncular, tünelden geçerek soyunma odasına gitti.

Mert Müldür'e Direkle Saldırdılar

Bir Trabzonspor taraftarı, Mert Müldür'e korner direği sopasıyla saldırdı. Mert Müldür, sopadan son anda kurtuldu.

Osayı Samuel Kavga Etti

Trabzonsporlu taraftarların üzerine geldiği Fenerbahçeli Osayı Samuel, taraftarlarla kavga etti.

Livakovic'e Yumruk Atıldı!

Bir Trabzonspor taraftarı Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic'e yumruk attı.

Batshuayi'den Döner Tekme!

Fenerbahçe'nin Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi, çıkış tünelindeki Fenerbahçeli futbolculara doğru koşan bir Trabzonspor taraftarına tekme attı.

Oosterwolde'ye Saldırı

Sahaya giren Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçeli Jayden Oosterwolde'ye saldırdı. Oosterwolde'nin karşı müdahalade bulunmasının ardından Hollandalı futbolcunun kafasına bir başka taraftar tarafından yumruk atıldı.

Oostwerwolde'nin Taraftarlara Yaptığı Hareket Ortaya Çıktı

Fenerbahçeli futbolcu Jayden Oosterwolde'nin olaylar başlamadan önce Trabzonspor tribünlerine doğru hareket çektiği görüntüler paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Soruşturma Başlatıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan saha olaylarına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanı açıklamasında; "Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır. Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir." ifadelerini kullandı.

Osman Aşkın Bak: Yakışmadı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise; "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananlar sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmamaktadır. İlgili makamlarca gerekli soruşturma başlatılmıştır. Süreci yakından takip etmeye devam ediyoruz." açıklamasında bulundu.

TFF'den İlk Açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası harekete geçti.

İşte TFF tarafından yapılan açıklama:

"Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın."



Kaynak: Haber7


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler