Tunceli ve Hakkari’de çatışma

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyü yakınlarında ve Tunceli'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı
Tunceli ve Hakkari’de çatışma
Kayıt Tarihi: 24.07.2012 21:24 - Son Güncelleme: 18.04.2024 02:11
YAZI
A
 HAKKARİ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyü yakınlarında 2 gündür yol kesen teröristlere yönelik geniş kapsamlı biroperasyon başlatıldı. Bağlar köyü yakınlarında 2 gündür yol kesen teröristlere yönelik, hava destekli geniş kapsamlı bir operasyon başlatıldı İnsansız hava araçları tarafından tespit edilen noktalara havadan müdahale edilirken, özel eğitimli askerler de bölgeye indirildi. Bölgede zaman zaman teröristlerle sıcak temas sağlandığı belirtildi.

Havadan ve karadan operasyonlar sürüyor.

TUNCELİ

Tunceli'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

Akşam saatlerinde Tunceli-Erzincan Karayolu’nun 35. kilometresi civarında, operasyonda bulunan güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Taarruz tipi 2 helikopter, bölgeyi ateş altına alındı.Çatışma nedeniyle Tunceli-Erzincan Karayolu, Mameki Köprüsü ve Nazımiye yol ayırımından trafiğe kapatıldı. Çatışma sona erdikten sonra yol trafiğe açılırken, ölü ve yaralı olup olmadığı konusunda bilgi edinilemedi.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler