Ucuz Kıyma Açıkta Tavuk... Kadınlar Pazarı Bıktırdı!

Konya'da Kadınlar Pazarı'nın hijyen sorunları ve gıda denetimlerinde yaşanan sıkıntılar denetim yapan kurumları da bıktırdı. Gıda Şube Müdürü Ramazan Sobayoğlu, "Kadınlar pazarı bizim kanayan yaramız. Ucuz kıyma, açıkta tavuk satmak oranın kültürü haline gelmiş. Oranın bir defa hijyen olarak kalkması gerekiyor" dedi.
Ucuz Kıyma Açıkta Tavuk... Kadınlar Pazarı Bıktırdı!
Kayıt Tarihi: 25.04.2024 15:29 - Son Güncelleme: 03.05.2024 13:18
YAZI
A

Konya'da Kadınlar Pazarı'nın hijyen sorunları ve gıda denetimlerinde yaşanan sıkıntılar konusunda Gıda Şube Müdürü Ramazan Sobayoğlu oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı.



Sobayoğlu, özellikle ucuz kıyma ve açıkta satılan tavuk gibi hijyen problemlerinin yaygın olduğunu vurgularken, cezaların yetersiz kaldığını ifade etti. Ayrıca, bu tür cezaların işletmeler için caydırıcı olmadığını ve Kadınlar Pazarı'nın kaldırılması gerektiğini söyledi.

Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen ise, sürekli denetimler yapıldığını ancak net adres belirtilmediği için ekiplerin yönlendirme konusunda zorlandığını dile getirdi. Vatandaşların işletmelerin adını vermekten çekindiğini belirten Seçen, bu durumun hijyen sorunlarının çözümünde engel oluşturduğunu ifade etti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler