Uğurcan'dan Galatasaray Açıklaması

Konyaspor, Galatasaray ile oynayacağı 19. hafta maçı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Uğurcan Yazğılı, Konyaspor’u hak ettiği yere taşımak istediklerini söyledi.
Uğurcan'dan Galatasaray Açıklaması
Kayıt Tarihi: 04.01.2024 12:48 - Son Güncelleme: 28.04.2024 11:17
YAZI
A

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Uğurcan Yazğılı, "Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere iki tane zor maça çıkacağız. İnşallah her iki maçtan da puan alan taraf biz olacağız. Son zamanlarda performansımız yükselse bile şansız bir şekilde ya maçı kaybediyor ya da berabere kalıyorduk. Ama son hafta taraftarımızın önünde Kayserispor’a karşı güzel bir galibiyet aldık. Birkaç gündür yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda da aynı şekilde performans gösterip Konyaspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

Kendi performansını da derlendiren Uğercan, "performansımı arttırmak istiyorum hocam nerede görev verirse versin en iyi performansımı sergilemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler