Yiyeceklerinin Bozulmaması İçin Ambulans Kullanıyor

Konya’nın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren bir işletme taşıdığı ürünlerin bozulmaması için gıda ambulansı kullanıyor.
Yiyeceklerinin Bozulmaması İçin Ambulans Kullanıyor
Kayıt Tarihi: 01.09.2015 11:05 - Son Güncelleme: 09.05.2024 14:26
YAZI
A
 Ereğli’de gıda sektöründe hizmet veren özellikle ilçede bulunan büyük işletmelere toplu olarak gıda taşıyan Ali Akkaya çareyi gıda ambulansında buldu.

Özel aracında bulunan klima sisteminin gıda taşımada yetersiz kaldığını söyleyen Akkaya, ben karadut yetiştirip dondurma fabrikaları başta olmak üzere pastanelere götürüyorum,çok nazik bir ürün olduğu için günü birlik toplanıp götürülmesi gerekiyor, bende çareyi gıda ambulansı almakta buldum, aldığımda normal ambulansı üzerine gıda ambulansı yazarak ürünlerimi taşımada kullanıyorum dedi.

Ambulansın siren sisteminin çalışmadığını yolda giderken de kesinlikle trafiği tehlikeye düşürecek bir davranış yapmadığını belirten Akkaya,ürünlerimi yazın klima, kışın kalorifer kullanarak koruyorum,çevre esnaflarda ilk gördüklerinde çok şaşırdılar, bu uygulamaya Ereğli’de ilk kez ben imza attım hem ben memnunum hem de ürün verdiğim fabrikalar memnun kalıyor diye konuştu.

Ambulans sağlık için hasta taşır, biz de sağlık için gıda taşıyoruz diyen Akkaya, bu prensipte çalışmaya devam edeceğiz dedi.

ertajans
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler