Başarısızlığı Üstlenen İstifa Eden Yok! Erdoğan Ne Yapacak?

AK Parti'de seçim başarısızlığına rağmen henüz hiçbir adım atılmamış olması bir yana, başarısızlığı da hiç kimsenin üstlenmemesi veya kabul etmemesi de seçmenin tepkisini çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hareket geçip geçmeyeceği merak konusu.
Başarısızlığı Üstlenen İstifa Eden Yok! Erdoğan Ne Yapacak?
Kayıt Tarihi: 16.04.2024 19:22 - Son Güncelleme: 29.04.2024 22:52
YAZI
A

AK Parti'de seçim başarısızlığına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan başka kafa yoran isim yok.

Partinin genel merkez ve teşkilat yöneticilerinden henüz hiç kimsenin istifa etmemesi bir yana, Konya İl Başkanı Hasan Angı gibi bazı isimlerin de aksine başarılı olduklarını iddia etmesi, parti içindeki rahatsızlıkları artırıyor.

Erdoğan'ın ise bayram tatili boyunca, atılacak adımlar üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Bu değişikliklerin, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) başta olmak üzere, kabine ve teşkilatlarda olabileceği konuşuluyor.

Ancak, parti içi kulislerde, Cumhurbaşkanı'nın ani bir değişim yapmayacağına dair öngörüler öne çıkıyor.

Türkiye gazetesine göre, AK Parti'nin sonbaharda gerçekleşmesi planlanan 8. Olağan Kongresi'ne kadar MYK'da köklü değişikliklerin olabileceği konuşuluyor.

Ancak bu değişimlerin boyutu ve etkileyeceği isimler, kamuoyunda tartışılan isimlerin değişip değişmeyeceği gibi konular hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler