CHP Istakoz Fırsatını Kaçırmadı: Halktan Kopmuşlar!

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Monako'da ıstakoz yiyen, Pensilvanya'da poz veren kişi de Meclis'te... 'Emekliler simit satsın diyeni' de Meclis'te... 'Biz bu milletin ta kendisiyiz' deyip 562 bin liralık saatle fotoğraf çektiren de Meclis'te. Dedik ya bunlar halktan kopmuşlar." ifadelerini kullandı.
CHP Istakoz Fırsatını Kaçırmadı: Halktan Kopmuşlar!
Kayıt Tarihi: 19.04.2024 21:19 - Son Güncelleme: 03.05.2024 01:08
YAZI
A
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması büyük tepki çekmişti. AK Partili seçmen eleştirilerde bulunurken, CHP de fırsatı kaçırmadı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yücel, "Sancaktepe Belediyesi'nde, içinde bu lüksü, şatafatı ve 6 bin metre karelik başkanlık makamını içinde barındıran bu ucubeyi yapan şahıs şimdi Meclis'te... Monako'da ıstakoz yiyen, Pensilvanya'da poz veren kişi de Meclis'te... 'Emekliler simit satsın diyeni' de Meclis'te... 'Biz bu milletin ta kendisiyiz' deyip 562 bin liralık saatle fotoğraf çektiren de Meclis'te.. Dedik ya bunlar halktan kopmuşlar. Halkın verdiği mesajı almak bir yana; halkın halinden, en küçük derdinden bihaberler" ifadelerini kullandı.

AK Parti ve MHP'den devralınan belediyelerin borç yükünün 100 milyar lira olduğunu da söyleyen Yücel, "Kasaları bomboş, israf olağanlaşmış" dedi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler