'Menzil' İle Anılan Adıyaman'ın CHP'li Yeni Başkanı: Hiçbir Cemaate İmtiyaz Yok!

Adıyaman'da seçmenin yarısından fazlasının oyuyla Belediye Başkanı seçilen CHP'li Abdurrahman Tutdere, belediye kaynaklarının tarikatlara değil halka aktarılacağını, yeni dönemde Adıyaman'ın Menzil tarikatıyla değil tarihi, kültürel ve coğrafi değerleriyle tanınacağını söyledi.
'Menzil' İle Anılan Adıyaman'ın CHP'li Yeni Başkanı: Hiçbir Cemaate İmtiyaz Yok!
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 03:28 - Son Güncelleme: 28.04.2024 21:32
YAZI
A

Adıyaman'da 47 yıl sonra bir ilk yaşandı ve CHP'nin Adıyaman Belediye Başkanı adayı Abdurrahman Tutdere, yüzde 50,36 oy oranıyla seçimi kazandı.

Belediye kaynaklarının tarikatlara değil halka aktarılacağını söyleyen Tutdere, belediyenin önceki dönem çalışmaları için hem inceleme başlattıklarını, hem de İçişleri Bakanlığı'ndan teftiş yapılmasını talep ettiklerini açıkladı.

"Adıyaman Hala Destek Bekliyor"

Tutdere, "Adıyaman deprem yaralarını sarmış değil, halkın dayanışmaya ihtiyacı var. Barınma başta olmak üzere, sorunlarımızın çözümü için tüm duyarlı hayırseverlere, yardım kuruluşlarına, özel şirketlere çağrı yapıyoruz Adıyaman halkını yalnız bırakmayın. Depremde iyi dayanışmayla nasıl yaraları kısmen sardıysak, şimdi yine dayanışmaya ihtiyaç var. Herkesi Adıyaman halkıyla dayanışmaya davet ediyorum" dedi.


Kaynak: ANKA

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler