AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım programında 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin adaylarını açıkladı. İstanbul Adayı beklendiği gibi Murat Kurum oldu.
AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum
Kayıt Tarihi: 07.01.2024 14:05 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:50
YAZI
A

Aralarında İstanbul'un da olduğu 26 kentin belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum oldu.
Erdoğan İstanbul için, "İstanbul'u son 5 yıllık fetret devrinden mutlaka çıkartacağız. İstanbulumuz muradına kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"81 vilayetimizin her biri gibi bilhassa Fatih'in emaneti olan güzel İstanbulumuzu Muradına kavuşturacak, büyükşehir belediyesini yeniden ve sadece İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz."

Yarı Zamanlı Belediye Başkanlığı Yapılmaz

Üstü kapalı olarak Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan;

"İstanbul'u son 5 yıllık fetret devrinden mutlaka çıkartacağız. Yarı zamanlı belediye başkanlığı yapılmaz. İstanbul asla ihmale gelmeyen bir şehirdir. Önce bu şehre aşık olacaksınız. Bugünden itibaren hepimizin görevi ismi açıklanan arkadaşımız için koşturmaktır.'' şeklinde konuştu

Bu sözler salonda coşkuyla alkışlandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler