Erdoğan: DEM Dediğiniz Yapı Bir Örgüt Aparatı

Tokat mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "DEM dediğiniz yapı geçmişten beri partiymiş gibi davranan bir örgüt aparatı. Sahne önünde olanların bu partide yetkisi ve sözünün ağırlığı yok. Sapkın ideolojik yapılar ile Kandil’deki terör baronları tarafından yönetilmektedir." dedi.
Erdoğan: DEM Dediğiniz Yapı Bir Örgüt Aparatı
Kayıt Tarihi: 26.03.2024 03:07 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:37
YAZI
A

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat mitinginde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Birbirlerini yemekten, dönüp de ülkenin hâline, bölgemizde yaşanan gelişmelere, küresel yükseliş ve düşüşlere bakacak halleri yok." dedi.

Muhalefet zihniyetinin, oturdukları yerden ettikleri beyhude laflarla siyasetçilik oynamayı sevdiğini söyleyen Erdoğan, "Menfaat hesabını her şeyin üstünde tutarak ülkeye de zarar veriyorlar. Sırf 3-5 belediye fazla almak uğruna DEM'le girdikleri ittifaka kimlerin koçluk ettiğini görüyorsunuz, değil mi? Talimat nereden geliyor, Kandil'den. Uygulama Ankara'da, İstanbul'da, Mersin'de ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

"Zaten DEM dediğiniz yapı geçmişten beri partiymiş gibi davranan bir örgüt aparatı. Sahne önünde olanların bu partide yetkisi ve sözünün ağırlığı yok. Bu parti Ankara'daki genel merkezinden değil, İstanbul'daki sapkın ideolojik yapılar ile Kandil'deki terör baronları tarafından yönetilmektedir." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizler terör meselesini bitirmek için her yol ve yöntemi denerken, bunların çapını da gördük. Örgüt militanları tarafından tokatlanan siyasetçilerle particilik, belediyecilik yapılamaz. CHP'nin böyle bir partiyle birlikte yol yürüme, belediye başkanlığı verme, belediye bürokrasi paylaşma hesabına girmesi anlaşılır gibi değil." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler