Erdoğan'dan Zübük Siyasetçi Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek, kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı." dedi. Erdoğan bunun "siyasi şantajcılık" olduğunu söyledi.
Erdoğan'dan Zübük Siyasetçi Tepkisi
Kayıt Tarihi: 06.03.2024 16:14 - Son Güncelleme: 27.04.2024 18:47
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçime 25 gün kala Malatya'da konuştu. Yeniden Refah Partisi'ni ve Fatih Erbakan'ı isim vermeden eleştiren Erdoğan, "Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı." dedi.

"Bize Kaybettirmek Çalışıp, Gölgemizde Yürümeye Kalkanlara Müsaade Etmeyiz"

Türkiye'nin özgür ve demokratik bir ülke olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsteyen istediği yerde aday olabilir. Ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli imalarla bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz." dedi.

"Bunun Adı Siyasi Şantajcılıktır"

"Hiçbir faydanız dokunmayacak, hiçbir hayırlı hizmetiniz olmayacak, hiçbir insanın hayatına katkı yapmayacaksınız; sadece yalan yanlış konuşarak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız… Bunun adı siyasi şantajcılıktır" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğini biliyorum." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler