İsrail Türkiye'nin Kısıtlama Kararına Tepkili: Karşılık Verilecek!

Ticaret Bakanlığı, kamuoyunda yükselen tepkiler sonrası bazı ürünlerin İsrail'e ihracatını kısıtlama kararı alırken, İsrail hükümeti karara tepki gösterdi.
İsrail Türkiye'nin Kısıtlama Kararına Tepkili: Karşılık Verilecek!
Kayıt Tarihi: 10.04.2024 00:16 - Son Güncelleme: 29.04.2024 22:50
YAZI
A

Ticaret Bakanlığı, kamuoyunda yükselen tepkiler sonrası bazı ürünlerin İsrail'e ihracatını kısıtlama kararı alırken, İşgalci İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katz, "Erdoğan bir kez daha Türk halkının çıkarlarını Hamas katillerine destek olmak için feda ediyor." dedi.

Siyonist Bakan, "Erdoğan bir kez daha Türk halkının çıkarlarını Hamas katillerine destek olmak için feda ediyor. İsrail şiddete ve şantaja boyun eğmeyecek, ticaret anlaşmalarının tek taraflı olarak ihlal edilmesine göz yummayacak ve Türkiye'ye karşı Türk ekonomisine zarar verecek paralel tedbirler alacaktır. İsrail'in Türkiye'ye ihracatını engelleyeceği ürünlerin bir listesinin daha hazırlanması ve ayrıca ABD'deki kuruluşlarla temasa geçilmesi, Türkiye'deki yatırımların durdurulması ve Türkiye'den ürün ithalatının engellenmesi ve Amerikan Kongresi'ndeki dostlarımıza boykot yasalarının ihlalinin incelenmesi ve buna göre Türkiye'ye yaptırım uygulanması talimatını verdim." dedi.


Kaynak: Euronews

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler