Muhteşem Yüzyıl'da Erken Final

Muhteşem Yüzyıl Dizisi, Meryem Uzerli'nin Memleketine gitmesi ve dönmeyeceği açıklamaları üzerine zor durumda kalmış ve dizinin son bölümü yayınlanmamıştı. Dizi 1 hafta erken final yapacak.
Muhteşem Yüzyıl'da Erken Final
Kayıt Tarihi: 28.05.2013 20:35 - Son Güncelleme: 16.05.2024 09:28
YAZI
A
 Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan krizi belirsizliğini koruyor.

Vatan gazetesinin haberine göre, Meryem Uzerli’nin ani bir kararla Almanya’ya gitmesiyle 1 hafta ara verilen çekimler dün itibariyle başladı. Dizinin diğer oyuncuları 101. bölüm için kamera karşısına geçti.

MERYEM UZERLİ İSTANBUL'DA MI?

Meryem Uzerli olmadan tamamlanacak bölüm için çalışma saatleri uzatıldı. 104. bölümde bitirilmesi düşünülen dizinin 103’te sezon finali yapmasına karar verildi. Set çalışanlarının 1 bölüm eksik alacakları ücret yüzünden moralsiz ve üzgün olduğu öğrenildi.

Rol arkadaşları ise telefonla bir türlü ulaşamadıkları Meryem Uzerli’yi aramaktan vazgeçti. Derin bir sessizliğini hakim olduğu sette gözler yapımcı Timur Savcı’nın vereceği karara çevrildi.

''MÜCADELE EDECEĞİM'' DEMİŞTİ

"Tükenmişlik Sendromu" teşhisiyle Berlin’e gittiği iddia edilen Uzerli uzun dizi sürelerinden dert yanmış "Bundan sonra oyuncu hakları için mücadele edeceğim" demişti.

AVUKATLAR DEVREDE

TİMS Yapım’ın avukatlarının bugün Meryem Uzerli’nin babası Hüseyin Uzerli’yle görüşeceği öne sürüldü.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler