UNRWA'ya Fon Sağlayacağını Açıklayan Ülkelerin Sayısı Artıyor!

Japonya, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) yaptığı yardımı yakında yeniden başlatacağını açıkladı. İspanya, Kanada ve Avustralya'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda ülke son dönemde UNRWA'ya yaptıkları yardımları yeniden başlatmış ya da arttırmıştı.
UNRWA'ya Fon Sağlayacağını Açıklayan Ülkelerin Sayısı Artıyor!
Kayıt Tarihi: 29.03.2024 22:28 - Son Güncelleme: 28.04.2024 12:39
YAZI
A

İşgalci İsrail'in Aksa Tufanı operasyonuna bazı UNRWA çalışanlarının da katıldığını iddia etmesinin ardından yardımlarını durduran Japonya, fon desteğini yeniden başlatacağını duyurdu.

Japonya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Japonya ve UNRWA, BM ajansının finansmanına Japon katkısının yeniden başlatılmasına yönelik çabaların nihai koordinasyonuna devam edeceklerini teyit etmektedir" denildi.

Aralarında İspanya, Kanada ve Avustralya'nın da bulunduğu çok sayıda ülke son dönemde UNRWA'ya yaptıkları yardımları yeniden başlatmış ya da arttırmıştı.


Kaynak: İLKHA

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler