Üye Sayısı En Hızlı Artan Parti Yeniden Refah

Gündeme dair açıklamalar yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2023 yılının en çok üye kaydeden partisi olduklarını belirtti. Erbakan, kısa bir süre içinde MHP ve İyi Parti’yi de geride bırakıp, 3. sıraya yükselmiş olacağız dedi.
Üye Sayısı En Hızlı Artan Parti Yeniden Refah
Kayıt Tarihi: 12.01.2024 00:34 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:50
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Üye sayımız bugün itibariyle  369.800’e yükselmiştir. Bu rakamlar Yeniden Refah Partimizin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunun ispatıdır. Kısa bir süre içinde MHP ve İyi Parti’yi de geride bırakıp, 3. Sıraya yükselmiş olacağız Allah’ın izniyle." dedi.

31 Martta Yüzde 20 Oy Alacağız

31 Mart Yerel Seçimlerinde 400 binin üzerinde üye hedefiyle gireceklerini ve belediyelerde Milli Görüş iktidarını yeniden tesis edeceklerini kaydeden Erbakan, "Sonraki hedefimiz ise, 2028’deki genel seçimlere doğru emin adımlarla ilerlemek ve 2028’de milletimizi özlemle hasretle beklediği Milli Görüş iktidarı ile buluşturmaktır. 14 Mayıs seçim sonuçları bizim için bir besmeledir, hayırlı bir başlangıçtır. O gün Yeniden Refah Partisi’ni görmezden gelen sözde anket firmaları bile bugün bizi 6-7 bandında gösteriyorsa, bilin ki 31 Mart’ta Allah’ın izniyle yüzde 20 oy alacağız." şeklinde konuştu.

Belediyeler Borç ve Faiz Batağında

Rantçı, Heykelci ve Örgütçü belediyecilik anlayışlarının belediyeleri ve vatandaşı perişan ettiğini belirten Erbakan , "LGBT organizasyonlarına, belediyeler alet edilecek hale getirilmiştir. Sokakları başıboş köpekler, parkları uyuşturucu çeteleri esir almıştır. Belediyeler, vatandaşa hizmet üreten değil, yandaşa rant üreten kurumlara dönüşmüştür. Çare geçmişte olduğu gibi bugün de Milli Görüştür, Yeniden Refah Partisi olarak 31 Mart’tan itibaren ahlaklı, faziletli, merhametli, liyakatli, dirayetli ve gayretli belediye başkanlarımızla, “Ahlaklı Belediyecilik” anlayışıyla milletimizin yüzünü yeniden güldüreceğiz" dedi.

2 Büyükşehir Adayı Açıklandı

Yeniden Refah Partisi'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzzeddin Alkan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy, Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun, Uşak Belediye Başkan Adayı Erol Korkmaz oldu.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler