Abdullah Baba İnsani Yardım Derneği İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Abdullah Baba İnsani Yardım Derneği, yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Son olarak, 1000 koliden oluşan yardımlar da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Abdullah Baba İnsani Yardım Derneği İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor
Kayıt Tarihi: 30.12.2023 16:55 - Son Güncelleme: 27.04.2024 08:54
YAZI
A

Konya merkezli olarak faaliyet yürüten Abdullah Baba İnsani Yardım Derneği, Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Son olarak yurtiçindeki 1000 aileye ulaştırılmak üzere gıda kolileri hazırlanırken, Abdullah Baba İnsani Yardım Derneği Başkanı İbrahim Mendi, gıda kolisi içerisinde temel gıda ihtiyaç malzemelerinin yer aldığını söyledi.



Gıda kolilerinde, kendi evlerimizde kullandığımız ürünlerle aynı kalitede ürünleri tercih ediyoruz. Kesinlikle kalitesiz ya da son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kolilere koymuyoruz diyen dernek başkanı Mendi, kolilerin ihtiyaç sahibi ailelerin 1 aylık ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığına dikkat çekti.



Abdullah Baba İnsani Yardım Derneği depolarında hazırlanan ve dernek araçlarına yüklenen yardım malzemeleri, daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dernek görevlileri tarafından teslim ediliyor.

Destek olmak ve diğer yardım faaliyetleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar ise, derneğin Karatay İlçesi Mengüç Caddesi'ndeki merkezini ziyaret edebiliyor.

Derneğin devam eden yardımlarına destek olmak için  www.abdullahbabavakfi.org internet adresi de hizmet veriyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

A******h

03.01.2024 23:46

Allah razı olsun. Çok yakından takip ediyorum. Sürekli bir faaliyet içindeler. Fakirleri unutmuyorlar ve yardımlar ulaştırıyorlar
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler