Konya İHH'dan Gazze'ye 22 TIR'lık Yardım!

Konya'dan Gazze'ye yardımlar sürüyor. Gıda ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri yüklü 22 TIR daha dualarla Gazze'ye uğurlandı. Konya İHH Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, "İnsanın ihtiyaç duyduğu hangi ihtiyaç malzemesi varsa onları ulaştırmaya çalışacağız” dedi.
Konya İHH'dan Gazze'ye 22 TIR'lık Yardım!
Kayıt Tarihi: 02.04.2024 02:20 - Son Güncelleme: 29.04.2024 22:36
YAZI
A

Konya İHH tarafından, "Özgürlük Filosu Yeniden Yola Çıkıyor" kampanyası kapsamında toplanan gıda ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri yüklü 22 TIR, Gazze'ye uğurlandı.

Başkan Hasan Hüseyin Uysal, yardımların Gazze halkının sıkıntılarının bir nebze de olsa giderilmesi amacıyla gönderildiğini söyledi.



Yardım kampanyasına destek verenlere teşekkür eden Uysal, şöyle konuştu:
 
"7 Ekim'den bu tarafa elimizden geldiği kadar kardeşlerimizin ayni ve nakdi yardımlarını Gazze'ye ulaştırmaya çalıştık. Bu konuda lider bir konumdayız. Bu filo organizasyonu ise diğer ülkelerden de erdemli insanların katılımıyla devam edecek. Bu yardımlar tek bir sefere mahsus değil. İnsanın ihtiyaç duyduğu hangi ihtiyaç malzemesi varsa onları ulaştırmaya çalışacağız."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler