Şivliliğe Dost Eli Değdi

Dost Eli Derneği, Etkin Mobil ve gurbetçi bağışçılardan şivlilikte anlamlı birliktelik. Konya'ya has üç ayları karşılama şenliği şivlilik için, Dost Eli Derneği, Etkin Mobil Mutfak ve Hollanda'da yaşayan üç iş insanı bir araya geldi ve şivlilik sevincini çocukların ayağına götürdü.
Şivliliğe Dost Eli Değdi
Kayıt Tarihi: 11.01.2024 18:06 - Son Güncelleme: 27.04.2024 15:12
YAZI
A

Konya'ya has üç ayları karşılama şenliği şivlilik için, Dost Eli Derneği, Etkin Mobil Mutfak ve Hollanda’da yaşayan üç iş insanı bir araya geldi ve şivlilik sevincini çocukların ayağına götürdü.


Şehrin  10 ayrı noktasında özel mobil araçlarla şivlilik dağıtımı gerçekleştiren ekipler, Şehir Hastanesi’ndeki çocukların yanı sıra, Fetih Caddesi’nde şivlilik toplayan çocukların ve NEÜ öğrencilerinin mutluluklarını paylaştı.


Hastanede olduğu için şivlilik toplamaya çıkamayan çocuklar, özellikle başka şehirlerden geldikleri için şivlilik etkinliğini ilk kez gören üniversiteliler, dağıtım alanlarında çocuklarının sevincini gören aileler, bu anlamlı şenlikten memnuniyetlerini dile getirdiler.


Gün içinde yaklaşık 35 bin çocuğa şivlilik dağıttıklarını dile getiren Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Köksal, Dost Eli Derneği olarak, şehrimize has bu özel geleneğin yaşatılmasında ve çocuklarımızın tebessümünde katkısı olan bağışçılara teşekkürlerini dile getirdi.

Etkin Mobil’in önderliğinde böyle anlamlı güzel paylaşımların devamını dilediklerini belirten Köksal, bu vesile ile 3 ayların tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

M*****a Çe**n

12.01.2024 00:58

Konya’nın en güzel yanlarından biriside bu. ŞİVLİLİK. Bu dernek bu işi biliyor hep farklı çalışmalarla görüyorum. Allah kolaylık versin.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler