Akıncılar'dan Erdoğan'a Destek Yeniden Refah'a Uyarı!

Konya Akıncılar Platformu Başkanı Ahmet Poçanoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarını destekleyeceklerini açıkladı. Poçanoğlu, Yeniden Refah Partisi'nin izlediği siyasete de eleştirilerde bulundu.
Akıncılar'dan Erdoğan'a Destek Yeniden Refah'a Uyarı!
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 22:29 - Son Güncelleme: 26.04.2024 08:51
YAZI
A

Konya Akıncılar Platformu Başkanı Ahmet Poçanoğlu, platform üyeleri adına yaptığı basın açıklamasında, 31 Mart Pazar günü tarihi ve zor bir seçim yapılacağını belirtti.

Platform olarak Erdoğan'a desteklerini açıklayan Poçanoğlu, "Nice bedeller ödeyerek ve büyük mücadelelerle elde ettiğimiz özgürlüklerimizi, başörtümüzü, kutsal değerlerimizi, vatan savunmamızı ve camilerimizi kaybetmemek için Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alıyoruz." dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin izlediği siyasete yönelik de eleştirilerde bulunan Poçanoğlu, "Bazı partiler bugün hocamızın bütün hayallerini gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan'a ve davasına zarar verecek kaybettirecek yoldadır. Fatih'in emaneti Ayasofya'yı camiye dönüştüren adanmış dava adamı Recep Tayyip Erdoğan'a kaybettirmek vebaldir. Yeniden Refah Partisi kendisi bir kazanan olmayacaktır. Son bir asırdır horlanan Anadolu insanının, elli yıl önce Erbakan hocamızla başlayıp, Recep Tayyip Erdoğan ile devam eden vakarlı mücadelesini zayıflatmak ancak 'kindar muhterisleri' sevindirir" ifadelerini kullandı.

Oldukça sert ifadeler kullanan Poçanoğlu, "Fatih Erbakan bu seçimdeki duruşuyla, ceberrut Çevik Bir'lerin, iftar sofralarında rakı isteyenlerin katıldığı Milli Güvenlik Kurulu Toplantılarında, milletimiz adına boncuk boncuk ter döken 'yalnız ve savunmasız adamı' değil, kendisine bu zulmü yapanları sevindiriyor." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler