Altınok Mal Varlığını Açıkladı

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, sosyal medya hesabından mal varlığını açıkladı.
Altınok Mal Varlığını Açıkladı
Kayıt Tarihi: 15.03.2024 23:05 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:44
YAZI
A

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Altınok'un mal varlığı listesinde 60 ayrı gayrimenkul yer aldı.

Turgut Altınok, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Biz dün neredeysek bugün de oradayız. Değerli hemşerilerim, bir belediye başkanı öncelikle şeffaf olmalıdır. Özü sözü bir ve dürüst olmalıdır. Bir belediye başkanının duruşu olmalıdır ve bir o yanda bir bu yanda bulunmamalıdır." ifadelerini kullandı.

Altınok; "Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi siz değerli Ankaralı hemşerilerimi incittiklerini hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Değerli Ankaralılar, içinizde en ufak bir tereddüt olmasın. Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler