Avukata Silahlı Saldırı! Konya Barosu'ndan Açıklama

Konya'nın Akşehir ilçesinde dün Avukat Aydın Ceylan silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan avukatın sağlık durumu iyi. Konya Barosu bugün Akşehir'deydi.
Avukata Silahlı Saldırı! Konya Barosu'ndan Açıklama
Kayıt Tarihi: 21.03.2024 19:47 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:47
YAZI
A

Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, dün iftar vaktinden kısa bir süre önce, evli ve 2 çocuk babası avukat Aydın Ceylan, evinden çıkıp aracına binmek üzereyken bacaklarından vuruldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Ceylan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek saldırganların 2 kişi olduğunu tespit etti. Ayrıca, saldırganların olay günü Ceylan'ın oturduğu sitenin bahçesine girip çıktıkları ve daha sonra Ceylan'ı manav önünde bekledikleri belirlendi.

Ceylan'ın ifadesinde saldırganları tanımadığı öğrenilirken, polis şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.



Konya Barosu yönetimi, olayın yaşandığı Akşehir'e giderek yerel yetkililerle görüştü. Görüşmede, olayın özel bir önem taşıdığı vurgulanarak, konunun takipçisi olunacağı belirtildi.

Konya Barosu Başkanı Oktay Unkur, Ceylan'ın tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı. Ceylan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler