Bir Kişinin Husumetlisini Vurduğu Anlar Kameraya Yansıdı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir kişi husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından yaralananın vatandaş tedavi altına alınırken, saldırı anı kameraya saniye saniye yansıdı.
Bir Kişinin Husumetlisini Vurduğu Anlar Kameraya Yansıdı
Kayıt Tarihi: 11.02.2024 19:16 - Son Güncelleme: 25.04.2024 16:52
YAZI
A
Konya'nın Seydişehir ilçesi Seyit Ali Mahallesi 153068 sokakta aracından inen 41 yaşındaki Harun Koç, alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Sefer Ö'nün silahlı saldırısına uğradı.

Yaralı Halde Kullandığı Araçla Hastaneye Gitti

Açılan 4 el ateş sonrası Harun Koç, bacaklarından yaralandı. Zanlı olaydan sonra kaçarken, Harun Koç, yaralı halde bindiği kendi aracıyla Seydişehir Devlet Hastanesine gitti. Harun Koç il eydişehir Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edildi.

Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Olayın güvenlik kamerası görüntülerinde, Harun Koç'un evine giriş yapmaya çalışırken silahlı saldırıya uğradığı, bacaklarından yaralanarak kaçmaya çalıştığı ve sonra da yere düştüğü görülüyor. Şüphelinin birkaç el daha ateş ettiği ve araçtan inen bir kişinin bagajdan aldığı tüfekle ateş açtığı da görüntülerde yer alıyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler