CHP'den Konya İçin İddialı Açıklamalar!

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yaman, "Konya'da belediye seçimlerinde tüm ilçelerimizde iddialıyız." dedi.
CHP'den Konya İçin İddialı Açıklamalar!
Kayıt Tarihi: 16.03.2024 22:47 - Son Güncelleme: 25.04.2024 08:05
YAZI
A

"Konya'da seçimlerde tüm ilçelerimizde iddialıyız. Sosyal demokrat halkçı belediyecilikle vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet götürüp, yaşanan sorunları çözeceğiz" diyen CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, saha çalışmalarında partilerini büyük ilgi olduğunu iddia etti.

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya da projelerini anlatarak, "Merkezle birlikte en ücra ilçelerimize ve mahallelerimize eşit hizmet götüreceğiz. Şehrimizin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak, geliştireceğiz. Konya'nın sivil bir hava alanı yoktur. Sivil hava alanı yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Yapımı devam eden çevre yollarımızın takipçisi olacağız.  Şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununu çözeceğiz. Vatandaşlarımızdan 2 tona kadar sudan para almayacağız. İlkokul öğrencilerimize otobüsler ücretsiz olacak. Ramazan ve kurban bayramlarında belediye çalışanı personele çift maaş vereceğiz. Kent lokantası açarak, vatandaşlarımıza 30 TL karşılığından yemek vereceğiz. Çiftçilerimize doğrudan destek vererek, petrollerle anlaşarak ucuz mazot alımlarını sağlayacağız. KOP ve Mavi Tünel'in takipçisi olacağız. Karapınar ilçemizde 22 tane GES yapılacağını biliyoruz. Çiftçilerimiz ve besicilerimiz meralardan yoksun kalacaklar. Bu konunun takipçisi olacağız. Merkezi idareyle işbirliği çinide olup, Konya'mıza yapılması gereken ne varsa yapacağız. Alâeddin tepesi ve etrafındaki ucube yapıları kaldırıp, eski görünümüne kavuşturacağız. Bütün bunları yapabilmek içinde Konyalı hemşerilerimizden destek bekliyoruz" diye konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler