Ece Erken Aldığı Tehditlere İsyan Etti!

Akıl hastanesinde tedavisini tamamlayan sapığı Erdal Çınar, yeniden Ece Erken'i yeniden rahatsız etmeye başladı. Ece Erken, sosyal medyadan isyan etti.
Ece Erken Aldığı Tehditlere İsyan Etti!
Kayıt Tarihi: 04.02.2024 19:52 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:57
YAZI
A

Ece Erken cep telefonundan mesaj atarak kendisini ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit ettiğini ileri sürdüğü takıntılı hayranı Erdal Çınar hakkında daha önce suç duyurusunda bulunmuştu.

Akıl Hastanesine Yatırılmıştı

Geçen yıl mahkemenin verdiği kararı duyuran Erken, "Yıllardır peşimdeki sapık Erdal Çınar'a Şafak'ın açtığı ve değerli avukatım Helin Ballıkaya'nın dahil olduğu mahkeme bugün sonuçlanmış ve mahkeme Erdal'ın akıl hastanesine yatırılmasına karar vermiş. Allah razı olsun. Şafak'ın en istediği şeydi" ifadelerini kullanmıştı.

Sapığı Yeniden Tehdit Etti, Ece Erken İsyan Etti

Ünlü sunucu Ece Erken, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla akıl hastanesinde tedavi gören sapığı Erdal Çınar'ın çıktığını ve kapısına dayandığını söyledi.

"Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor"

Peş peşe yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Sabahın 4.30'unda Acarkent'te ağacın dibinde beklemiş, her türlü ihbarımızı yaptık. Neden dışarda?

"Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor"

Erdal Çınar'ın annesine gönderdiği notları da emniyeti etiketleyerek paylaşan Ece Erken, "Erdal Çınar beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor. Suç duyurusunda bulunduk. Akıl hastanesinden çıkmış ne yapmasını bekliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Daha sonra sapığının fotoğrafını paylaşan Erken, takipçilerinden Erdal Çınar'ı görenin polislere bildirmesini istedi.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler