Erbakan'dan AK Parti'ye Suat Pamukçu Eleştirisi!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Şimdi birileri mal bulmuş mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Yahu siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız. Biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık." dedi.
Erbakan'dan AK Parti'ye Suat Pamukçu Eleştirisi!
Kayıt Tarihi: 24.03.2024 22:34 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:43
YAZI
A
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Zeytinburnu'nda partisinin mitinginde konuştu.

Erbakan, AK Parti'nin aynı saatlerde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirdiği mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya parti rozeti takmasını eleştirdi.

Erbakan, "Şimdi birileri mal bulmuş mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Yahu siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız. Biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık." ifadelerini kullandı.

Erbakan, partisinin kısa sürede 260 bin kişiye rozet taktığını ve bu sayede 500 bin üyelik hedefini aştıklarını belirtti. Bu büyüme oranıyla Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu ifade etti.

İsrail İle Ticaret Eleştirisi

Erbakan, mitingde ayrıca Türkiye'nin İsrail ile olan ticari ilişkilerine ve bu ilişkinin Filistin'deki insani duruma etkilerine dikkat çekti. İsrail'in çimento ve çelik ihtiyacının büyük bir kısmını Türkiye'den karşıladığını belirten Erbakan, geçmişte "one minute" diyerek İsrail'e yapılan meşhur çıkışa atıfta bulunarak, o günlerdeki kararlı tutumun bugün yerini artan ticaret hacmine bıraktığını söyledi.

Erbakan, Türkiye'nin İsrail'e yapılan ihracatı durdurması ve İsrail'e destek sağlayan radar üssünün kapatılması gerektiğini vurguladı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler