Erdoğan'ın Hedefinde Erbakan mı Var! Bu Sözler Çok Tartışılır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afyon mitingindeki ifadeleri Erbakan'a eleştiri olarak yorumlandı. Erdoğan, "Yolunu kaybedenlerin, yolunu şaşıranların tercihleri kendilerini ilgilendirir." ifadelerini kullanmıştı.
Erdoğan'ın Hedefinde Erbakan mı Var! Bu Sözler Çok Tartışılır
Kayıt Tarihi: 21.02.2024 23:16 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:46
YAZI
A

Yerel seçim yaklaşırken, Yeniden Refah Partisi'nin hamleleri tartışılıyor. Partinin bazı il ve ilçelerde gösterdiği adayların, AK Parti'ye çelme takma amacı taşıdığı iddia edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü ifadeleri de Erbakan'a mesaj olarak yorumlandı.

Erdoğan şunları söyledi:

"Kimin geçmişte ne olduğu değil asıl bugün nerede durduğu önemlidir. Şehirlerimize eser kazandırmak yerine, sırf bize kaybettirmek amacıyla ortaya dökülen enaniyet abidelerine itibar etmeyin. Partimizi kurduğumuzda hangi heyecan ile yola çıkmışsak aynı şekilde yola devam ediyoruz. Yolunu kaybedenlerin, yolunu şaşıranların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Biz bunları dikkate almıyor, işimize odaklanıyoruz."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler