Ereğli Belediyesi Neden Başka Bir İlçeye Yatırım Yaptı?

Yeniden Refah Partisi Ereğli Belediye başkan adayı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi'nin Halkapınar ilçesinde yaptığı bungalov evler hakkında mevcut başkan Hüseyin Oprukçu'ya, video mesajla bazı sorular yöneltti.
Ereğli Belediyesi Neden Başka Bir İlçeye Yatırım Yaptı?
Kayıt Tarihi: 26.03.2024 00:08 - Son Güncelleme: 27.04.2024 14:18
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi'nin Ereğli Belediye başkan adayı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi'nin Halkapınar ilçesine bağlı Delimahmutlu mahallesinde yaptırdığı bungalov evler hakkında Hüseyin Oprukçu'nun cevaplamasını istediği birkaç soruluk video yayınladı.

Özgüven, "Biz burada Ereğli halkının yaklaşık 15, 20 milyon lirasının bugünün parasıyla heba edildiğini düşünüyoruz." diyerek şu soruları yöneltti:

"Bu tesis Ereğli Belediyesi'nin mi, belediye şirketinin mi, başka bir ortağı var mı? Oprukçu ailesinin burada bir hissesi var mı?

Bungalov evlerin, belediye şantiyesinde yapıldığı söyleniyor. Fatura nereye kesildi?

Bu konuyla ilgili sayın Oprukçu'dan açıklama bekliyoruz. Başka bir ilçenin sınırlarında Ereğli Belediyesi'nin parası niye bu şekilde heba olmuş?

Bu tesislerde kim kalıyor? Nasıl yapılmış? Ereğli halkının ne faydası var? Bu konuyla ilgili olarak, bunu yapmaya yetkiniz var mı? Ya da meclisten nasıl bir karar aldınız?

Bununla ilgili Ereğli kamuoyu bilgi istiyor sayın Obrukçu. Size buradan sesleniyorum, buraya kaç lira ödediniz? Bunları belediye şantiyesinde mi yaptınız?

Başka yere fatura kestiniz mi? Burada ailenizin bir hissesi var mı? Bu sorularla ilgili halkın bilgileneceği açıklamayı bekliyoruz."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler