Ereğli'de Seçim Atmosferi Sertleşti! Oprukçu'dan Basına Tehdit

7 adayın yarıştığı Ereğli'de, son dönemde yerel medyanın hakkında gündeme getirdiği iddialar konuşulan mevcut belediye başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçu, basını tehdit etti.
Ereğli'de Seçim Atmosferi Sertleşti! Oprukçu'dan Basına Tehdit
Kayıt Tarihi: 19.02.2024 00:46 - Son Güncelleme: 26.04.2024 17:04
YAZI
A

"Almadan vermek bir Allah'a bir de Devlet Bahçeli'ye mahsus" ifadeleriyle büyük tepki çeken Oprukçu, şimdi de gazetecilere yönelik hakaret ve tehditleri ile ülke gündeminde.

Geçtiğimiz gün "Dallama, sallama basın mensupları" ifadelerini kullanan Oprukçu, Kamışlıkuyu köyündeki seçim çalışmalarında tehdit çıtasını daha da yükseltti.
 
Taş Düşer Ayağınız Kayar!

Oprukçu, "Oğlum akıllı olun doğru dürüst haber yapın. İnsanlara hayasızca ahlaksızca saldırmayı bırakın. Saksı düşer, taş düşer, ayağınız kayar. Netice itibariyle bunu da vurgulayacaklar. Hüseyin Oprukçu bizi tehdit etti diyecekler. Hiçbir mahsuru yok" ifadelerini kullandı.

Ereğli'deki seçim atmosferinde seviyenin giderek düşmesi ve Ereğli'nin ülke gündemine bu şekilde gelmesi ise vatandaşları rahatsız etmeye başladı.

Ereğli'de Adaylar İddialı

Konya Ereğli'de atmosferin sertleştiği seçim yarışında 7 aday mücadele veriyor. Mevcut başkan Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçu'nun en dişli rakipleri olarak, eski belediye başkanı Yeniden Refah Partisi adayı Özkan Özgüven ve CHP adayı Umut Akpınar olarak gösteriliyor.

Ereğli'de diğer adaylar ise Mahmut Elihayrat - Memleket Partisi, Ömer Özdemir - Zafer Partisi, Ufuk Demirbaş - İYİ Parti, Zeki Dumlu - Bağımsız Aday

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler