Fenomen Çiftin Şirketlerine Atanan Kayyum İntihar Etti!

Haklarında suç işlemek için örgüt kurma, resmi evrakta sahtecilik ve vergi kanununa muhalefet gibi suçlamalarla soruşturma yürütülen sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ün şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, intihar etti.
Fenomen Çiftin Şirketlerine Atanan Kayyum İntihar Etti!
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 20:44 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:12
YAZI
A

Sosyal medya fenomenleri Özlem Öz ve Tayyar Öz hakkında başlatılan 4 ayrı soruşturma sürerken şüpheli bir ölüm yaşandı. Çiftin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, arkasında not bırakarak yaşamına son verdi.

Ergün, İstanbul Başakşehir'deki evinde "Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım." notunu bırakarak binanın 9'uncu katından kendini apartman boşluğuna bıraktı.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Ergün'ün kendini attığı pencerenin bulunduğu kısımda bir evrak çantası olduğu çantanın içinde ise şahsın kimliği, yazdığı not ve bazı belgelerin bulunduğu öğrenildi.



Kaynak: NTV

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler