FETÖ YRP'ye Sızdı! Suat Pamukçu'dan Şok İddialar

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu, şok açıklamalarda bulundu. Pamukçu, FETÖ'cülerin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanına kadar girdiğini iddia etti.
FETÖ YRP'ye Sızdı! Suat Pamukçu'dan Şok İddialar
Kayıt Tarihi: 07.03.2024 16:31 - Son Güncelleme: 25.04.2024 12:49
YAZI
A

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu yerel seçim hazırlıkları sürecinde "İnancımızla uyumlu olmayan adaylar gösterildi" demişti. Pamukçu'nun bu sözlerle FETÖ'cüleri kastettiği ortaya çıktı.

Yeni Şafak Gazetesi'ne konuşan Pamukçu, FETÖ'cülerin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanına kadar girdiğini iddia etti ve Erdoğan'dan intikam alabilmek için ittifaka karşı çıktıklarını söyledi. Suat Pamukçu FETÖ'cüleri isim isim bildiğini ve yüzlerine de bunları söylediğini belirtti.

Milli Görüş Çizgisinden Uzaklaşıldı!

Suat Pamukçu verdiği röportajda Yeniden Refah Partisi'nin şu anda Milli Görüş çizgisiyle alakasının olmadığını söyledi.

AK Parti'ye katılıp katılmayacağı sorusuna, kendisinin bir siyasetçi ve Erbakancı olduğunu söyleyerek cevap veren Pamukçu, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun yeniden seçilmemesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Eski partisine yerel seçimle ilgili verdiği tavsiyeyi de paylaşan Suat Pamukçu, "Bu seçimde biz belediye başkanlıklarında inancımıza en yakın, yolsuzluğa, hırsızlığa, ahlaksızlığa bulaşmamış AK Parti adaylarına oy vereceğimizi, CHP'nin kazanma ihtimali olan yerlerde en güçlü adaya oy vereceğizi ilan etmeliydik." dedi.


Kaynak: Yeni Şafak

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler