Gurur ve Sevinç! Eserlerine Koşan Mühendisler

Türk savunma sanayii tarihinde bir ilki başaran mühendislerimiz, KAAN'ın ilk uçuşu sonrası alana iner inmez yanına koştu. Başarının sevincinden güvenlik önlemlerini unutan mühendisleri görevliler durdurmakta güçlük çekti. Görüntüler, tüyleri diken diken etti.
Gurur ve Sevinç! Eserlerine Koşan Mühendisler
Kayıt Tarihi: 23.02.2024 22:39 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:39
YAZI
A

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip Uçağı KAAN'ın uçuşuna yönelik tüm testler tamamlandı. Ve önceki gün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren KAAN, dünya kamuoyunun da gündemine oturdu.

TUSAŞ, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile, nasıl bir başarıya imza attıklarını ve mühendislerin sevincini paylaştı.

Mühendislerimiz, KAAN'ın başarılı geçen ilk uçuşu sonrası piste iner inmez, uçağın yanına koşarak sevinçlerini eserlerinin yanında yaşamak istedi.

O anlar havadan da görüntülenirken, mühendisleri güvenlik nedeniyle belli bir mesafede tutmaya çalışan görevliler bile zorlandı.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler