Hastane çalışanları projeleriyle yarışıyor

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, “Genel Sekreterlik olarak başlattığımız yeni bir uygulama ile sağlık çalışanlarından projeler üretmelerini isteyeceğiz” dedi.
Hastane çalışanları projeleriyle yarışıyor
Kayıt Tarihi: 01.04.2014 15:30 - Son Güncelleme: 03.05.2024 15:08
YAZI
A


 Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Genel Sekreterliği 7 bin 200 sağlık çalışanı ile birlikte ‘Ortak Akıl’ la yöneteceklerini söyledi. 7 bin 200 sağlık çalışanı bulunan Genel Sekreterliğin her bir çalışanını önemsediklerini ve onlardan gelecek olan bütün projeleri değerlendireceklerini ifade eden Darılmaz, “Ortak akıl ile beyin fırtınaları sağlayarak herkesi yönetime dahil etmeyi hedefliyoruz. Mesela ‘24 saat Sıcak Çorba’ projesi hastanede görev yapan hemşire bir arkadaşımızın projesi olarak ortaya çıktı. Bizlerde hastane idarecilerimiz ile bu konuyu paylaşarak tüm hastanelerimizde bu uygulamanın hayata geçirilmesini istedik. Mevcut bu proje şimdi tüm Türkiye’de uygulanmaya başlandı ” dedi.

Konya’da sağlık alanında projelerin yarışacağını ve uygulanabilir projelerin Konya’da ki hastanelerde başlatılarak zamanla Tüm Türkiye’ye yayılabileceğinin altını çizen Darılmaz, “Her Perşembe öğleden sonrasını çalışanlarımızdan gelecek olan projeleri dinlemek için ayıracağız. Proje geliştiren arkadaşlarımızın sunumlarında kendim mutlaka bulunacağım. Proje Değerlendirme ekibimizde Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Mali Hizmetler Başkanı Adil Çiftçi ve ilgili uzman arkadaşlarımız da hazır bulunarak projeleri değerlendirecekler” diye konuştu.

Genel Sekreterlik olarak ön yargıları yıkacaklarını, eleştirileri dikkate alacaklarını ve anlatılan konu üzerinde düşünerek yeni uygulamaları hayata geçireceklerini belirten Darılmaz, “Proje geliştirme uygulamasının ilk meyvelerini almaya başladık. Beyhekim Devlet Hastanesi çalışanlarımız çok güzel iki projeyi bizlerle paylaştılar. Değerlendirme ekibi olarak projelere yapacağımız bazı katkılardan sonra pilot hastane seçerek bu projelerin uygulanabilirliğini ölçeceğiz. Daha sonra da nihai kararı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Beyhekim Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdür Yrd. Hemşire Fadime Oflaz ve yine Beyhekim Devlet Hastanesi çalışanlarından Dr. Hasane Yavuz’un projelerini anlatması ile başlayan yeni uygulama, sağlık çalışanları arasında tatlı bir rekabeti de beraberinde getirdiği belirtiliyor.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler