İnşaat İşçisinin Ölümüne 4 Tutuklama

Akşehir'de bir inşaattan düşerek hayatını kaybeden işçi Bayram Yalçın olayında 4 kişi "taksirli adam öldürme" ve "inşaat alanında güvenlik tedbiri almama" suçlarından tutuklandı.
İnşaat İşçisinin Ölümüne 4 Tutuklama
Kayıt Tarihi: 22.02.2024 13:36 - Son Güncelleme: 25.04.2024 16:49
YAZI
A

Akşehir'de işçi Bayram Yalçın inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen kaza sonrasında Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, inşaat yetkilisi olan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Göz altına alınan R.S., V.S., A.A. ve M.B. isimli şüpheliler Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Şüpheli 4 kişi savcılık sorgularının ardından tutuklanma talebi ile sevk edildikleri Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevi'ne gönderildi.

Ne Olmuştu?

Akşehir Yeni Mahalle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki inşaattan düşen işçi Bayram Yalçın (53) hayatını kaybetmişti.

Çalıştığı inşaatın 5. katından kalıp sökerken dengesini kaybederek zemine düşen işçi Bayram Yalçın (53) durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edilmişti.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından işçi Bayram Yalçın ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler