İYİ Parti'de Olağanüstü Kongre Kararı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin olağanüstü seçimli kongreye gideceğini açıkladı. Akşener, "Muhasebemizi yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da milletimizin bize verdiği mesajı ve bizim için çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atacağız." dedi.
İYİ Parti'de Olağanüstü Kongre Kararı!
Kayıt Tarihi: 02.04.2024 00:00 - Son Güncelleme: 29.04.2024 22:11
YAZI
A

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti olarak olağanüstü kongreye gideceklerini söyledi.

Siyasi partilerin sandıktan çıkan mesajı duymak zorunda olduğunu söyleyen İYİ Parti lideri Akşener, bu doğrultuda parti olarak gerekli adımları atacaklarını anlattı.

Akşener, "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da milletimizin bize verdiği mesajı ve bizim için çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atacağız. En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız." diye konuştu.

Milletin iktidara ekonomi üzerinden mesaj verdiğini söyleyen Akşener, "Milletimiz yıllardır ekonomide yaşadığımız çöküşü engellemeyen basiretsizliğe yeter dedi. Yıllardır hak yiyen, hukuku çiğneyen adaletsizliğe artık yeter dedi. Milletimiz sayın Erdoğan'a 'artık zorundasın' dedi. Biz kendisini defalarca uyardık. Rahmetli Demirel'in sözlerini hatırlatıp 'tencere her iktidarı sallar' demiştik. Kendisi umarım artık çağrılarımızın arkasında milletimizin sesi olduğunu anlamıştır. Umarım artık tüm Türkiye'nin cumhurbaşkanı olması gerektiğini görmüştür." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler