CHP'den Konya'daki Seçim Başarısına Dair Açıklama

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin elde ettiği başarıları değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi. Yaman, seçimlerin kazananının Türkiye İttifakı ve Konya İttifakı olduğunu belirtti.
CHP'den Konya'daki Seçim Başarısına Dair Açıklama
Kayıt Tarihi: 16.04.2024 12:15 - Son Güncelleme: 29.04.2024 03:43
YAZI
A

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, düzenlediği basın toplantısında, seçimlerin kazananının Türkiye İttifakı ve Konya İttifakı olduğunu belirtti. Toplantıya, CHP'nin kazandığı ilçe belediye başkanları ve diğer parti yetkilileri katıldı.

Yaman, seçimlerin sonuçlarına ilişkin olarak, partisinin Konya'da 5 ilçede belediye başkanlıklarını kazandığını, sosyal demokrat ve halkçı bir yaklaşımla hizmet sunacaklarını söyledi.

Konuşmasında, gelecek planlarına da değinen Yaman, partisinin projelerini gerçekleştirmek için çalışacaklarını ve halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarını belirtti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler