Karatay'daki Kokunun Nedeni Mühendislik Hatası Mı?

Konya'nın Karatay ilçesinde zaman zaman vatandaşı rahatsız edecek boyutta yayılan kokunun nedenine ilişkin İYİ Partili adaydan önemli bir iddia geldi.
Karatay'daki Kokunun Nedeni Mühendislik Hatası Mı?
Kayıt Tarihi: 18.03.2024 22:16 - Son Güncelleme: 27.04.2024 15:01
YAZI
A

İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Süleyman Özdemir, Karatay'da belli saatlerde yayılan rahatsız edici kokunun nedenine ilişkin önemli bir iddiayı ortaya attı.

İftar yemeğinde konuşan Süleyman Özdemir, Karatay'da vatandaşın değişim istediğine dikkat çekerek, şunları ifade etti: "Yıllardır siyasetin içindeyiz. Vatandaş ilk kez bu kadar gönülden değişim istiyor. İnsanımızda bir bunalmışlık var." dedi.

Özdemir, "Karatay'da gecenin ve günün belirli saatlerinde rahatsız edici bir koku var. Bu kokunun ana kaynağı zamanında yapılan mühendislik hatası. Kanalizasyon döşemesinde yapılan bu problemi çözeceğiz. Yeni bir altyapı çalışması yapacağız. Yeşil bir Karatay için hep sahada olacağız." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler