Kardelen Su'dan Açıklama Geldi

Kardelen Su, itiraz üzerine üretim tesislerindeki damacana sularından yeniden alınan numunelerin temiz çıktığını duyurdu.
Kardelen Su'dan Açıklama Geldi
Kayıt Tarihi: 10.08.2012 11:24 - Son Güncelleme: 12.04.2024 22:57
YAZI
A
  Kardelen Su’dan yapılan açıklamada, “3 Ağustos 2012 tarihinde, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından şirketimize ait damacana suları hakkında yapılan açıklamaya, şirketimizin yaptığı resmi itiraz üzerine, üretim tesisimizdeki damacana sularından yeni numuneler alınarak incelenmiş ve damacana sularımızın sağlıklı olduğu açıklanmıştır. Kamuoyuna, aynı gün yani 3 Ağustos 2012 tarihinde yaptığımız açıklamada, Kardelen Su olarak insana ve insan sağlığına verdiğimiz önem gereği asla hijyen koşullarından taviz vermediğimizi, 14 yıldan bu yana Sağlık Bakanlığımızın bütün denetim ve analizlerinde bir tek olumsuz rapor söz konusu olmadığını belirtmiştik.

Nitekim Sağlık Bakanlığının dün yaptığı son analize ait raporda da damacana sularımızın sağlıklı olduğu resmen belgelenmiştir. Yıllarca, üretim standartlarından taviz vermeden ülkemizin su sektöründe hizmet veren saygın markaları arasında yer alan Kardelen Su’nun, faaliyete başladığı günden bugüne, müşterileri, tedarikçileri ve bayileri tarafından da artarak takdir edildiği bilinmektedir.

Ancak yaşanan bu arızi durum sebebiyle oluşan maddi ve manevi kayıpların tazmini açısından, şirketimizle birlikte zarar gören iş ortaklarımız nezdinde de tüm haklarımızı arayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi. Açıklamada, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından yapılan son analiz raporuna göre, firmanın damacana sularında insan sağlığına aykırı bir durumun tespit edilmediğine ilişkin rapora da yer verildi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler