Kaymakam Çiftçileri İkna Etti Eylem İptal Oldu

Süt üreticileri süt fiyatlarıyla ilgili protesto düzenleyecekti, ancak Kaymakamın araya girmesiyle eylem iptal oldu.
Kaymakam Çiftçileri İkna Etti Eylem İptal Oldu
Kayıt Tarihi: 11.02.2024 01:17 - Son Güncelleme: 25.04.2024 08:45
YAZI
A

Konya'nın Ereğli ilçesinde çiftçilik yapan vatandaşlar, süt fiyatlarının girdi maliyetleri karşısında yetersiz kalmasından dolayı protesto hazırlığına başladı. Protestodan önce yetkililerle yaptıkları görüşmede, süt fiyatlarının iyileştirilmesine yönelik söz alan çiftçiler eylemi ileri bir tarihe erteledi.

Eylem için toplanan çiftçilere yönelik açıklama yapan temsilci;

"Arkadaşlar resmi kurum ve bakanlıklarla yaptığımız görüşmeler sonucunda gelecek hafta bugünlerde süt ile ilgili iyi bir fiyat açıklaması yapılacak. Bu üreticiyi memnun edecek bir fiyat olacak. Şu an bir eylem yaparsak, bu sürece baltalama olacağı için bugünkü yapacağımız eylemi erteliyoruz. Şu an hiçbir şeye gerek yok. İstediğimiz fiyat ne? 16 buçuk lira ve üzeri. Çobanından tutun girdi maliyetlerine kadar her şeyi yetkililere söyledik. Sadece yemle girdi maliyetleri belirlenmiyor. Burada mazotu, işçisi ve samanı var. Hiç kimse aksi bir şey konuşmasın haftaya bir daha burada görüşelim." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler