Konya Siyonist İşgale Karşı Bir Kez Daha Meydanlarda!

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırıma yönelik tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Konya’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Gazze için bir kez daha meydana indi.
Konya Siyonist İşgale Karşı Bir Kez Daha Meydanlarda!
Kayıt Tarihi: 29.03.2024 20:04 - Son Güncelleme: 29.04.2024 03:14
YAZI
A

İşgalci siyonist İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 Bine yaklaştı. İsrail'in uyguladığı soykırıma yönelik tepkiler devam ederken, Konya'da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) bir kez daha meydana indi.  



Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu "Siyonist İşgale Karşı Meydanlardayız" temasıyla İsrail zulmünü protesto etti.

Sultan Selim Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından konuşan Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Adem Ceylan, 7 Ekim 2023'ün üzerinden 6 ay geçtiğine dikkat çekti.

Gazzelilerin destansı direnişinin sürdüğünü aktaran Ceylan, "Çok zorlanıyorlar. Sadece düşmanları ile değil açlık, susuzluk ve yoksullukla da mücadele ediyorlar. Elhamdülillah yılmadılar, yılmıyorlar. Mallardan ve canlardan eksiltmeyle imtihan edildiklerine imanla ve Allah'ın yardımının yakın olduğuna inançla, ölseler de cennette, öldürseler de cennete olduklarının bilincini yaşayarak düşmana korku salmaya devam ediyorlar." diye konuştu.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler