Konya TV ve Kon TV'nin 4 Yıldır Süren Davası Sonuçlandı-Konya TV'nin İsmi Değişti-ÖZEL

Konya'nın 2 önemli Televizyonu olan Konya TV ile Kon TV arasındaki dava sonuçlandı. Konya TV'nin ismi değişti.
Konya TV ve Kon TV'nin 4 Yıldır Süren Davası Sonuçlandı-Konya TV'nin İsmi Değişti-ÖZEL
Kayıt Tarihi: 22.06.2013 09:56 - Son Güncelleme: 09.05.2024 03:21
YAZI
A
Konya'nın 2 büyük televizyonu olan Konya TV ile Kon TV arasında 4 yıldır süren hukuk mücadelesinde mahkeme kararını verdi ve Konya TV ismini değiştirdi.

KONTV İç Anadolu Bölge Televizyonu AŞ, 19.06.2009 tarihinde KONYA TV adını kullanan, Konevi Radyo ve Televizyon Yayıcılık AŞ hakkında dava açtı. Konya 3. Asliye Hukuk Mahkesi’nde görülen dava, KONTV’nin lehine sonuçlandı.



Konya TV yönetim kurulu üyesi ve Konya TV Avukatı Mustafa Derbentli KONYAHABERLER'e konuyla ilgili bilgi verdi. Derbentli, Kon TV'nin açmış olduğu davanın sonuçlandığını, mahkemenin son kararı verdiğini dile getirerek şunları söyledi:

"Önemli bir şey yok.2009 ylında KONTV İç Anadolu Bölge Televizyonu AŞ, televizyonumuzun isim hakkıyla ilgili dava açmıştı. Televizyonumuzun ismi daha önce RTÜK tarafından kabul edilmişti. Açılan dava 4 yıl boyunca sürdü ve mahkeme kararını verdi. Biz de isim değişikliğine gittik. Yeni ismimiz "42 KONYA" oldu. Yeni ismimiz için de Patent başvurusunu yaptık. Sonuçlanmasını bekliyoruz" şeklinde görüş belirtti.

42 Konya olarak yayın hayatına devam edeceklerini belirten Konya TV Avukatı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Derbentli, konunun sadece isim olduğunu, mahkeme kararından sonra da yeni isimle yayın hayatlarına devam edeceklerini söyledi.

KONYAHABERLER

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler