Yeni Akit'te Görev Değişimi

Yeni Akit Gazetesi'nde yeni görevlendirmeler yapıldı. Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Osman Nuri Karahasanoğlu getirildi.
Yeni Akit'te Görev Değişimi
Kayıt Tarihi: 08.02.2024 21:32 - Son Güncelleme: 27.04.2024 08:55
YAZI
A

Medya camiasında 1993 yılından bu yana ses getiren yayıncılığını sürdüren Yeni Akit'te yeni görevlendirmeler yapıldı.

Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Osman Nuri Karahasanoğlu getirildi. Daha önce Yeni Akit Gazetesi Müessese Müdürlüğü ve Akit TV Yönetim Kurulu Başkanlığı vazifelerini icra eden Nuri Karahasanoğlu, Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na geldi.

Yeni Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan

2006 yılından bu yana Yeni Akit Gazetesi'nde görev alan ve sırasıyla adliye muhabirliği, istihbarat şefliği, haber müdürlüğü yapan Murat Alan, Yeni Akit Gazetesi ve yeniakit.com.tr'de genel yayın yönetmenliğine atandı.

Zekeriya Say Haber Müdürü Oldu

Öte yandan Murat Alan'dan boşalan Haber Müdürlüğü görevini ise Yeni Akit Gazetesi'nin uzun yıllar Arşiv ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan gazeteci yazar Zekeriya Say üstlenecek.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler