Konya'da 1483 Sağlık Personeli Alınacak!

Sağlık Bakanlığı'nın 27 bin sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı Konya'da da bin 483 personel alımı yapacak. Peki, başvurular nasıl yapılacak?
Konya'da 1483 Sağlık Personeli Alınacak!
Kayıt Tarihi: 26.02.2024 16:24 - Son Güncelleme: 27.04.2024 08:58
YAZI
A

Sağlık Bakanlığının 27 bin sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı ve süreç başladı. İlana göre, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 27 bin sözleşmeli personel, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle alınacak.

Konya'da Kaç Kişi Alınacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye geneli 27.000 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Konya'da 1483 Personel alımı gerçekleşecek.



Başvurular Nasıl Yapılacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, adaylar tercihlerini "KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu" kurallarına göre ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılabilecek.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler