Konya'da Katliam Gibi Kaza! Savcı Görevlendirildi

Konya-Karaman karayolu Kaşınhanı Mahallesi yakınlarında otomobilin durakta bekleyenlere çarpması sonucu meydana gelen feci kazada 4 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı. Kazaya dair 2 Cumhuriyet Savcısı ve bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi.
Konya'da Katliam Gibi Kaza! Savcı Görevlendirildi
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 00:20 - Son Güncelleme: 27.04.2024 11:07
YAZI
A

Sabah saatlerinde Konya-Karaman karayolu Kaşınhanı Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Bekir Taşkın idaresindeki 42 J 2873 plakalı otomobil durakta bekleyenlerin arasına daldı.

Kazada, Mordagül Tutgak (59), Elif (42), Dudu (33) ve Nergiz Gül (48) yaşamını yitirdi. Sürücü Taşkın ile Bahriye Taşkın (43), Ümmühan Taşkın (16), Türkan Gül (13) ve Sibel Özgürlü yaralandı.

Kaza ile ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal olay yerinde incelemelerde bulunurken, kazanın detaylı soruşturulması için 2 Cumhuriyet Savcısı ve bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler