Konya'da Korkunç Cinayet! Kayınpederini Satırla Kesti

Konya'nın Ereğli ilçesinde evinde ölü bulunan 67 yaşındaki Cuma Han isimli yaşlı adamın satırla öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı...
Konya'da Korkunç Cinayet! Kayınpederini Satırla Kesti
Kayıt Tarihi: 27.02.2024 12:53 - Son Güncelleme: 25.04.2024 08:09
YAZI
A

Ereğli ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Murat Bildik Sokak'ta dün yaşanan olayda 67 yaşındaki Cuma Han isimli yaşlı adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulunmuş ve Cuma Han'ın boynuna satırla vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Niğde'de yaşayan ve eşinden ayrılma aşamasında olduğu öğrenilen N.M., Konya'nın Ereğli ilçesindeki kayınpederi Cuma Han'ın yanına geldi.

Kayınpederinin evinde birlikte alkol alan N.M. saat 22.30 sıralarında gürültü ihbarı üzerine polis ekiplerince karakola götürüldü. Sabah 06.30'a kadar karakolda tutulan N.M. daha sonra salıverildi.

'kayınpederim Kanlar İçerisinde Yatıyor' Diyerek Yardım İstedi

Eve giden N.M., çok geçmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. N.M., 'Kayınpederim kanlar içerisinde yatıyor' diyerek yardım istedi. İhbar üzerine gelen ekipler satırla sırt ve boyun kısmında kesikler olan Cuma Han'ın öldüğünü belirledi.

Damat Gözaltına Alındı

Damat gözaltına alınırken odanın duvarında ise 'Aşkım' yazıldığı öğrenildi. Suç aleti satır da olay yerinde bulunmuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler