Konya'da Şantajcı Şebeke Çökertildi!

Antalya merkezli Adana ve Konya'da düzenlenen operasyonlarda dolandırıcılık iddiasıyla yakalanan 22 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Şüphelilerin mağdur ettikleri kişilerin özel görüntülerini ele geçirerek şantaj yaptıkları belirlendi.
Konya'da Şantajcı Şebeke Çökertildi!
Kayıt Tarihi: 27.02.2024 17:28 - Son Güncelleme: 26.04.2024 10:32
YAZI
A

Antalya Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, internet ve sosyal medya platformları üzerinden sahte ilanlar yayınladıkları, arayan kişilerden önden para talep ettikleri ve taksi ücreti adı altında paraları kendi hesaplarına yatırdıkları tespit edilen şüphelileri yakalamak için operasyon düzenledi.

Adana, Konya ve Antalya'da gerçekleştirilen operasyonlarda, 26 kişiyi dolandıran ve özel görüntülerini ele geçirerek şantaj yapan 22 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden 9'u emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 3'üne yurt dışına çıkış yasağı getirildi, 6'sına ev hapsi uygulandı ve 4'ü tutuklandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler