Konya'da Ulaşıma İndirim!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programı ile Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 5 yıllık çalışmalarını anlattı. Altay, ilçelere giden otobüs fiyatlarında 1 Mart'tan itibaren indirim yapacaklarını açıkladı.
Konya'da Ulaşıma İndirim!
Kayıt Tarihi: 26.02.2024 22:53 - Son Güncelleme: 27.04.2024 18:56
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programı ile Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 5 yıllık çalışmalarını attı.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programda konuşan Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçelere giden otobüs fiyatlarında 1 Mart'tan itibaren indirim yapacaklarını açıkladı.

Konya'nın Büyükşehirler içinde en ucuz ulaşımı sağlayan Belediye olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Konya modeli belediyecilik anlayışı ile gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde taşımak için birçok projeyi hayata geçirdik. Konyalı hemşerilerimizin en büyük talebi ilçelere giden taşıma araçlarının fiyatının fazla olmasıydı. Halkımızın sesine kulak vererek ilçelere yapılan taşımalarda 1 Mart itibariyle yüzde 50 indirim yapacağız. Konya her alanda örnek olmaya devam edecek. Bu alanda çalışmalara devam edeceğiz." dedi

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler