Biden'i Özgürlük Havarisi İlan Edenlere Cevap

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 19.05.2024 06:40
YAZI
A
 Gazeteci Kadri Gürsel ‘Biden bizimle neden görüştü’ başlıklı bir makale  (*) yazmış. “Biz” kim ? Kimler, kimlerle görüşmüş bakalım:

Amerika’nın eli kanlı örtülü operasyonlar başkanı Biden, Gazeteci olarak Kadri Gürsel, Aslı Aydıntaşbaş, Ceyda Karan ve Dağ Medya’nın sahibi Pınar Dağ’ı seçmiş… Beşinci kişi Anadolu Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tesevci Osman Kavala. Ve Bilgi Üniversitesi’nden hukukçu, Prof. Dr. Yaman Akdeniz.
Kimler dinliyor bu isimleri: ABD Başkan Yardımcısı’nın yanı sıra, Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland, Biden’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Colin Kahl ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass….

Neden görüşmüşler? Kadri Gürsel bizi güldürüyor:
“Biden bizlerle görüşerek, rejimin mağdur ettiği gazeteciler ve insan hakları aktivistlerinin dünyada yalnız olmadıkları mesajını Ankara’ya verdi”
diyor.
Bırakalım dünyanın bircok ülkesinde antiemperyalist gazeteci, siyasilerin faili mechul cinayetlere kurban gitmesindeki tutuklanmalarındaki cia/ABD parmağını, Amerika’da onlarca gazeteci ve siyasi faaliyet gösteren ‘sistem dışı’ isim garip kazalarla(!) yokedilmiştir!

Ayrıca küçük bir not!
2008’de TRT’den kovuluşum ABD ve İsrail büyükelçilerinin, dışişleri bakanlığına aktif müdahalesiyle gercekleşmiştir!
Bu benim yüzüme TRT’nin o dönemdeki 2 numaralı adamı tarafından beyan edilmiş ve odada bulunan başkaları da bunu duymuş ve onaylamıştır!

Biden ve ABD’yi ‘Basın özgürlükçüsü’ ilan edenlere duyurulur!
(Not: Vatanseverler, her kovulan gazeteciyi sahiplenmeden biraz araştırsınlar…)

ETİKETLER:

Banu Avar

Banu Avar

Yazarın Diğer Yazıları