HDPKK Türkiye'nin İşgaline Davetiye Çıkardı

Kayıt Tarihi: 01.01.1970 02:00 - Son Güncelleme: 19.05.2024 11:14
YAZI
A
 Oyun çok önceden belliydi. Şimdi sahneye konuyor. CİA şefi Henri Barkey de David Philips de defalarca olacakları yazdı! “Türkiye çok şehit verecek”, “Büyük şehirlerde terör eylemleri olacak”, “demokrasi platformları halkı hazırlayacak” “Pkk meclise sızacak” “çözüm süreci adı altında pkk şirinleştirilecek”.. Bunların hepsini yazdılar çizdiler söylediler. Biz de 2007’den beri bu raporları sizlere ilettik. Kaçın ‘Demokrasi’ geliyor! dedik. Kanlı Demokrasi oyunun’dan örnekler verdik! Türkiye’de yasaklı pkk bülteni dün yol haritasını açıkça ilan ediyor, yabancı işgale davetiye çıkarıyor, yetkililer SEYREDİYOR!

DİYARBAKIR
Ergani ilçesinde kurulan Ergani Demokrasi Platformu Belediye Eşbaşkanı Ramazan Kartalmış ile DBP-HDP ilçe eşbaşkanları ile ‘barış’ adı altında kan çağrısı yapıyor!

MERSİN
HDP Mersin İl Örgütü ‘Kürdistan’da yaşanan katliamları’ kınıyor! Kurtarılmış bölge ilan edilen Akdeniz ilçesine bağlı Güneş Mahallesi’nde intikam alınacağını beyan ediyor! Özgür Çocuk Parkı’nda HDP Mersin Milletvekili Çilem Küçükkeleş, HDP İl Örgütü yöneticisi Ayça Yanar, ‘Kürdistan’ın birçok kentinde sokağa çıkma yasağı var ana halklar direnecek’ beyanında bulunuyor. Ve yetkililer SEYREDİYOR!

IĞDIR
DBP, HDP ve KJA, DBP binası önünde HDP Iğdır milletvekilleri Mehmet Emin Adıyaman ve Kıznaz Türkeli ve belediye ‘eşbaşkanları’yla isyana çağrı yapıyor! Yabancı basın en ince detayları kayda alıp istihbaratlarına yetiştiriyor! HDP İl Yöneticisi Vedat Yılmaz, “DAİŞ’in Kobanê’de insanlığa karşı işlediği suçun kat be katı Cizre’de yapıldı. Dünya gözünü bu katliama kapatacak mı?” diye yabancı güçlere davette bulunuyor! Yetkililer SEYREDİYOR! .

İZMİR
HDP İzmir İl Örgütü, Şırnak’ın Cizre ilçesine gidiyor. HDP İzmir İl Eşbaşkanı Cavit Uğur, beraberinde yabancı heyetlerle ‘devlet terörünü’ kınamaya gittiklerini söylüyor. HDP İzmir İl Yönetici Hacay Yılmaz “Kürdistan’da sivil halka yönelik katliamlar yaşandığını” ‘koalisyon güçleri’ne yabancı basın aracılığıyla iletiyor!

MARDİN MEYA-DER, HDP ve DBP Mardin İl örgütleri öncülüğünde, bugün Cizre’de! MEYA-DER Mardin Şube Eşbaşkanı Latif Tabar, Toplu ayaklanma çağrısı yapıyor! Pkk bültenlerinde Türk ordusunun misket ve fosfor bombası kullandığı yalanı yabancı güçlere servis ediliyor. Bunun sonu, 2003’de vatan hainlerinin imzaladığı İKİZ YASALAR gereği Türkiye’nin Güneydoğusu ve Kafkas sınırının yabancı işgaline uğramasıdır! ‘Halkların korunması’ (‘responsability to protect’ maddesi kapsamında Türkiye’nin toprakları işgal edilirken Meclisteki zevat oy sayacaklardır! Bu başka ülkelerde olmuştur!

Washington ve Brüksel’de çizilen yol haritası gereği Şehit haberleri ve terör eylemleri artacaktır! Yarın vatanın dört bir yanı kan gölüne dönünce mi ‘ne yapacağız?!’ diye dövüneceğiz? Milli İrade Bildirisi’ni imzalarken ‘her cenahtan vatanseverlerin yerelde çemberler oluşturmalarının zorunluluğuna’ dikkat çekmiştik. Yine hatırlatıyoruz. İş güvenliği kapsamında ‘felaket anı’ provaları yapanlar, canları malları NAMUSLARI için yerelde biraya gelip fikir tartışmaları yapmaya bile üşenecekler mi? Sadece sosyal medyadan mı esip gürleyeceğiz?! Ben kendi adıma yurdun dört bir yanına sessiz ziyaretler yapıyor bilgi alıyor sizlere iletiyorum. Bu vatanın her alandaki cevval evlatlarının da gereğini yapacağından kuşkum yok!

ETİKETLER:

Banu Avar

Banu Avar

Yazarın Diğer Yazıları